MENÜ

Címünk:
2040 Budaörs, Patkó u. 7.

(pár lépésnyire a szökőkúttól)

A LÚGOS VÍZ HATÁSA

 

A lúgos víz rendszeres fogyasztásával számos egészségügyi probléma megelőzhető illetve gyógyítható.

Szervezetünk enyhén lúgos természetű, és ebben a környezetben működnek az egyes biokémiai folyamatok optimálisan. Életünk során azonban a szervezetben sok savas bomlástermék halmozódik fel, amely a hajszálerekben rakódik le. Ennek az a következménye, hogy sejtjeink nem jutnak elegendő tápanyaghoz és oxigénhez. A lúgos víz képes semlegesíteni a savas bomlástermékeket és ezáltal testünkben újra szabadon áramolhat az éltető erő.

Az ionizált lúgos víz a sejtek szintjén frissíti fel szervezetünket. Mivel az ionizálás során kisebb lesz a vizet alkotó molekulacsoportok mérete, a víz könnyen halad át a sejtfalakon, hatékonyan hidratál.

A szabad gyökök az egészséges sejtekhez kapcsolódnak, mivel tőlük tudnak elektront „lopni”. Eközben károsítják a sejteket. Szervezetünk képes szembeszállni a szabad gyökökkel, főleg, ha antioxidánsokkal segítjük ebben. Amikor vizünket ionizáljuk, könnyen leadható elektronokkal töltjük fel, amik képesek a szabad gyökök megkötésére. (Szabad gyököt képeznek a vegyi anyagok, UV sugárzás, stb.)

 

Jótékonyan hat:

- az emésztőrendszerre (gyomorra és a bélrendszerre egyaránt)

- magas és alacsony vérnyomásra, az érrendszerre

- allergiás panaszok esetén

- az immunrendszerre

- energiaszintre, vitalitásra

- számos életkorral járó probléma esetén (pl. csontritkulás)

- ha az ideális testsúlyunkat szeretnénk elérni.

 

Asztali nézet